Voor professionals

Wilt u dagelijks een verse en smakelijke maaltijd serveren aan uw medewerkers, klanten of cliënten? Menu Surplus biedt diverse maaltijdconcepten voor bedrijven, (zorg-) instellingen en organisaties; Meals on Wheels, Tafeltje Dekje of ‘met de pan op tafel’.

In alle concepten bent u verzekerd van een kwalitatieve smakelijke maaltijden, tegen een vaste prijs, die voldoen aan de veiligheidsnorm. Menu Surplus heeft het HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) voedselveiligheidscertificaat. De certificerende instelling DNV Benelux heeft in een audit beoordeeld dat de interne processen binnen Menu Surplus voldoen aan de strenge HACCP-normen. Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel waarmee wij een betrouwbare partner vormen voor de levering van maaltijden.

Menu Surplus werkt intensief samen met partners voor een aanbod op maat. Naast het verstrekken van maaltijden op persoonlijke titel bieden wij ook maaltijdcomponenten in multiportie of bulkvorm.
We maken onderscheid in verschillende verstrekkingsvormen en aantallen, zodat het geschikt is voor alle maaltijdconcepten en restaurantvormen en woongroepen.

Onze producten worden verpakt onder beschermde atmosfeer. Hierdoor zijn de producten in de koeling gegarandeerd vijf tot zeven dagen houdbaar, zo kan er op elk moment lekker gegeten worden. Onze verpakkingen zijn geschikt voor magnetron-, contact- en ovenwarmte.

Beleving rondom de maaltijd is minstens zo belangrijk als smaak. Daarom heeft Menu Surplus een dekschaal ontwikkeld, in diverse warme kleuren. Deze dekschaal kan om de disposable schaal gebruikt worden; u ervaart aan tafel het gemak van de disposable en de huiselijke sfeer van de dekschaal.

Wilt u meer informatie over de maaltijden van Menu Surplus of wisselt u graag eens van gedachte over  de wensen in voeding van uw organisatie? Stuur een e-mail naar menusurplus@surplusgroep.nl en wij nemen contact met u op.Keurmerk