Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Van regels naar mensen

  Publicatie van regels naar mensen: ook over Surplus

  22-11-2013

  In voor zorg! heeft een publicatie uitgebracht over het experiment regelarme instellingen: Van regels naar mensen. In deze publicatie is aandacht voor verschillende experimenten die tot doel hebben om het aantel regels en procedures in de zorg terug te brengen. In de publicatie wordt oa het woord gegeven aan Anton van Mansum, bestuurder van Surplus.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Symposium over verbinden in de wijk

  24-10-2013

  Op 31 oktober, van 15.00 tot 19.00 uur, organiseert Thuiszorg DAT samen met de Regionale Kruisvereniging West-Brabant, Surplus en tanteLouise-Vivensis een symposium over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de belangrijke rol van de wijkzusters daarin. Dit symposium, voor bestuurders en professionals in zorg en welzijn, vindt plaats van 15.00-19.00 uur in het gemeentehuis Halderberge.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Aan de wandel

  30-9-2013

  De vrijwilligers van het Brakkenfestival hebben zich gisteren ingezet om ouderen een heerlijke boswandeling te bezorgen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Botenrace in het Spanjaardsgat

  23-9-2013

  JCI Breda heeft het Brakkenfestival gekozen als goede doel voor hun jaarlijkse botenrace. Klokslag halfeen zaterdagmiddag j.l. was de aftrap van de botenrace in het Bredase Spanjaardsgat. 25 teams namen deel aan de race. In totaal haalden de teams 4500 euro op! Hierbij mogen we de opbrengsten van de horeca en hartjesactie nog optellen. Hierdoor komen we uit op een bedrag van ongeveer 6000 euro!

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn

 • Alledaagse krachten

  16-9-2013

  Surplus en Avans Hogeschool werken nauw samen in de driehoek van onderzoek-onderwijs-praktijk. Stagiaires van verschillende Avans-opleidingen zijn te vinden bij Surplus: variƫrend van 1e jaars studenten die kennismaken met het werkveld, jaarstagiaires bij jeugd- en maatschappelijk werk en 4e jaarstudenten die bezig zijn met onderzoek. Het lectoraat en Surplus willen deze samenwerking in de toekomst verstevigen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn