Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Ingezonden door Jeanne Albers

  Solex wordt scooter

  27-8-2013

  Vandaag is de eerste scooter voor de wijkzuster is afgeleverd. Jaren geleden toerde de wijkzuster nog op een Solex rond. Vanaf vandaag flitst in de Westrand van Roosendaal wijkzuster Judith op een hippe scooter voorbij. Ook in Tilburg, Etten-Leur, Halderberge en Bergen op Zoom rijdt de wijkzuster op haar wijkzusterscooter.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg

 • Nieuwe wijkzuster in Etten-Leur

  15-8-2013

  Wijkzuster Marna de Jongh komt het wijkzusterteam in Etten-Leur versterken. Marna werkt in de gebieden Centrum-Oost, -West en Hooghuis. Bewoners kunnen bij haar terecht met hun vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wijkzusters Nancy Hormann en Nency van de Kuin-der werken al langer in Etten-Leur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • kaart jaarverslag

  Jaarverslag Surplus 2012

  8-7-2013

  Het afgelopen jaar was - met name voor onze divisies kinderopvang en welzijn – geen makkelijk jaar. Noodgedwongen hebben we afscheid moeten nemen van veel medewerkers.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Brakken in actie

  5-7-2013

  Vanaf afgelopen maandag tien uur is het festival bij de schaatsbaan aan de Terheijdenseweg vijf dagen lang een waar paradijs voor kinderen. Vanwege het 25-jarig jubileum zijn er meer activiteiten dan ooit. Liefst 80 sporten en spelletjes en activiteiten worden aangeboden in deze eerste week van de basisschoolvakantie.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • € 28.000,- voor Ontmoetingsfestival

  4-7-2013

  Vrijwilligers willen iets doen voor ouderen. En jongeren vinden het leuk om kennis te maken met ouderen. Woonzorgcentra merken dat het moeilijker wordt om leuke dingen te vanwege hoge werkdruk en bezuinigingen. Dit gaat ten koste van het welbevinden van mensen. Daarnaast is het niet gemakkelijk om voldoende vrijwilligers te vinden.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep