Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Een fijne plek voor jong en oud

  10-11-2015

  Hij nodigt uit om te bewegen en buiten te zijn met elkaar. Er valt van alles te beleven en te ontdekken en gezond bewegen gaat er vanzelf. Kortom, een fijne plek waar jong en oud samen van kunnen genieten. Zelfs een kopje koffie of een glaasje fris behoren tot de mogelijkheden en iedereen is er welkom. Het lijkt een utopie; maar dan wel één die door de werkelijkheid is ingehaald. Gerealiseerd in de tuin van De Zeven Schakels aan de Doelstraat: de Beweeg- en Beleeftuin.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Bewegen en beleven met Willeke Alberti

  28-9-2015

  Stichting de Plus van Surplus en andere sponsoren kijken tevreden terug op de opening van de Beweeg- en beleeftuin in Zevenbergen. Meer dan 450 blije gasten, een hele groep sportieve kinderen, gedreven medewerkers, interessante (eet)kraampjes en een spetterend optreden van Willeke Alberti maakten van de opening een heel festijn.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Willeke Alberti naar De Zeven Schakels

  15-9-2015

  Vrijdag 25 september a.s. van 13.30 uur tot 17.00 uur is het feest bij Woonzorgcentrum De Zeven Schakels. Die middag wordt de Beweeg- en beleeftuin officieel geopend. Bewoners en hun familie, vrijwilligers, medewerkers en sponsoren van het woonzorgcentrum gaan een feestelijke middag tegemoet. Kinderen van basisschool De Regenboog verzorgen een uitvoering, Willeke Alberti geeft een spetterend optreden en de Beweeg- en beleeftuin gaat officieel van start.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Surplus Nuevo West Brabant doet mee aan de huishoudelijke hulp regeling.

  2-9-2015

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Doe mee aan de rollatorloop!

  27-8-2015

  Bewegen is dé manier om zolang mogelijk gezond te blijven. Daarom organiseert Betrokken Ondernemers, samen voor Breda, dit jaar weer een rollatorloop. Samen bewegen is gezond, leuk EN gezellig! In 2014 is de Rollatorloop voor het eerst in Breda georganiseerd en dit was heel erg leuk! In 2015 vindt de Bredase rollatorloop plaats op vrijdagmiddag 18 september bij Atletiek Vereniging Sprint in het Mastbos om 13.30 uur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep