Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Talkshow Maak het in Brabant

  23-1-2014

  Vanaf vrijdag 24 januari 20.00 uur zendt de ORTS een nieuwe aflevering van Maak het in Brabant uit. In deze aflevering is Anton van Mansum de gast aan tafel. Na het gesprek aan tafel volgt een informatiefilm over Surplus in Lourdes. De talkshow wordt met vier camera’s opgenomen bij Pluspunt de Wisselaar, Breda.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Wijkzuster in Oisterwijk

  16-1-2014

  Vanaf nu vindt u de wijkzuster in Oisterwijk in het pand Blokshekken. Elke maandagochtend houdt zij spreekuur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Brainstorm Onder Ons

  13-1-2014

  Onze collega’s Els Meeuwisse, Judith van Hoof en Wouter van der Wilden gaan de Brabander een beeld van hun werk geven. Want binnenkort schitteren zij in het programma Onder Ons van Omroep Brabant. Nu zijn we nog druk met voorbereidende gesprekken. Wat is interessant voor de kijker? Hoe denkt de filmmaker daarover? Filmmaker Wilma Rekkers deelt ons enthousiasme. Zij start volgende week met het filmen van wijkzuster Els in Fijnaart.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Van regels naar mensen

  Publicatie van regels naar mensen: ook over Surplus

  22-11-2013

  In voor zorg! heeft een publicatie uitgebracht over het experiment regelarme instellingen: Van regels naar mensen. In deze publicatie is aandacht voor verschillende experimenten die tot doel hebben om het aantel regels en procedures in de zorg terug te brengen. In de publicatie wordt oa het woord gegeven aan Anton van Mansum, bestuurder van Surplus.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Symposium over verbinden in de wijk

  24-10-2013

  Op 31 oktober, van 15.00 tot 19.00 uur, organiseert Thuiszorg DAT samen met de Regionale Kruisvereniging West-Brabant, Surplus en tanteLouise-Vivensis een symposium over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de belangrijke rol van de wijkzusters daarin. Dit symposium, voor bestuurders en professionals in zorg en welzijn, vindt plaats van 15.00-19.00 uur in het gemeentehuis Halderberge.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep